FSC® logo

In de grafische industrie kennen we diverse FSC®-labels die naar keuze liggend of staand in een ontwerp mogen worden opgenomen. Welk label mag worden gebruikt, hangt af van de samenstelling van het papier waarop de productie wordt gedrukt.

 

 

  • Label 1 - Is het in het papier verwerkte hout volledig afkomstig uit FSC®-gecertificeerde bossen? Dan mag het 100%-label worden toegepast.
  • Label 2 - Komt het in het papier verwerkte hout uit een combinatie van FSC®-gecertificeerde bossen, FSC®-gecontroleerde bossen en/of gerecycled materiaal? Dan is het MIX-label van toepassing.
  • Label 3 - Bestaat het in het papier verwerkte hout voor minimaal 85% uit post-consumer gerecycled materiaal en voor de rest uit pre-consumer gerecycled materiaal? Gebruik dan het RECYCLED-label.

Indien nodig wordt in het FSC®-label vermeld waarop het FSC®-keurmerk betrekking heeft. Bijvoorbeeld: ‘Verpakking gemaakt uit verantwoorde materialen’ wanneer een niet- FSC®-gecertificeerd product is verpakt in een FSC®-gecertificeerde verpakking.

Vraag het juiste FSC®-label aan

Om misbruik te voorkomen, zijn bovenstaande FSC®-labels voorzien van een fictief licentienummer. Neem voor het aanvragen van een FSC®-label met het licentienummer van Tromp Drukkerij contact met ons op. We mailen het gewenste FSC®-label dan zo snel mogelijk.

 

 

Tromp Drukkerij Rotterdam

Waarmee kunnen we helpen?

Heeft u een vraag over drukwerk of wilt u een goed advies?

Bel ons dan: 010 462 15 15. Of vul het contactformulier in. We helpen u graag!

 

Contact opnemen

Tromp Drukkerij Rotterdam

Vraag een offerte aan

Wilt u een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in.

U ontvangt onze offerte binnen één werkdag.

 

Offerte aanvragen